Parkering ved Coop-butikken.

Som de som bruker butikken vil ha oppdaget, er det gjort en "opprydding" i parkeringen ved Coop Prix. Etter at Posten la ned kontoret i Åsane Senter, har Coop Prix overtatt med "post i butikk", og har nå hovedansvaret for post-/pakke-utlevering i hele Ulset området.
Dette vil øke antall besøkende i butikken, og de trenger derfor alle de p.-plasser de disponerer. Skiltingen er derfor blitt tydeligere, og kontrollen med området er også skjerpet. I den forbindelse kan nevnes at Coop har avtale om parkeringskontroll med et annet selskap enn vi i borettslaget har.

Den halvdelen av denne parkeringsplassen som Prix ikke har "råderett" over er ment for beboere i Prestestien borettslag. Dersom de som bor i området får problemer med å finne plass, grunnet mye fremmedparkering, vil styret gjerne høre om dette, slik at vi kan innføre et system som prioriterer dem som har parkeringsrett her.

Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies.